Welkom bij Alviane's NailStyling

Bewezen topkwaliteit en perfectie 'Natural Look' en French / Glitter GelNagels in  Alphen a/d Rijn. In mijn nagelsalon in Alphen aan den Rijn bent u dagelijks welkom voor o.a. GelNagels, Nagelversterking, Manicure (Luxe), en fantastische handgeschilderde NailArt voor iedere gelegenheid. Gespecialiseerd in Bruidsnagels en Nagelbijters. Alle behandelingen worden professioneel, netjes, hygiënisch, en met topkwaliteit materialen in goed overleg met de klant uitgevoerd. 
In mij salon heb ik een grote keuze in kleuren en tinten french gels zoals hard wit, zacht wit, room wit, maar ook heel veel glitters (gel) en nailart varianten. 
Gelnagels, nieuwe sets of nabehandelingen zijn in mijn salon compleet, dus geen bijkomende kosten voor glitter/color muv lakken igv natural.

Ik hoop u snel te ontmoeten als mijn volgende tevreden klant !

Alviane's NailStyling Salon


VoorbeeldenSuper manicure behandeling

Ginkel’s Handtreatment - 
voor zachte en perfect verzorgde handen.
 Een nieuwe verwennerij voor uw handen.
Een complete professionele verzorging op basis van Ginkel’s Cosmetica Producten. Ginkel’s Cosmetica
maakt al meer als 30 jaar heerlijke fijne en betaalbare cosmetica voor de professional. 
Klik voor meer informatie

Reacties van mijn klanten

Amanda:
Alviane is een geweldige nagelstyliste. Werkt keurig netjes en denkt met je mee over vorm, kleur en nailart. Ze is vriendelijk en heeft een prettige studioruimte. Ik kom al een jaar bij haar en zou niet snel overstappen naar een ander!

Myran:
Ik ben al 2 jaar klant bij Alviane en elke keer weer blij verrast hoe creatief en orgineel mijn nagels er uit zien na een behandeling. Heb eerst andere studios geprobeerd maar de techniek die Alviane gebruikt is van buitengewoon hoge klasse. Elke keer weer krijg ik complimentjes over mijn nagels. Mooie natuurlijke uitstraling en voor mijzelf elke keer weer een feestje als ik naar mijn handen kijk. Vanavond mag ik weer en zoals elke keer kijk ik er weer naar uit. Haar studio is professioneel ingericht, de tijd vliegt want het is gezellig met Alviane en loop altijd weer blij naar buiten. Tot vanavond Alviane!!!

Yvette:
Al lange tijd kom ik bij Alviane en het is altijd gezellig. De nagels zijn elke keer anders door het prachtige nailart wat ze doet! Er is altijd alle tijd en een kopje thee. Super kwaliteit dus en heel tevreden. Thanks Alviane.

Lia:
Ik kom al bijna een jaar lang om de 4 weken bij Alviane, ik hou van mooi opvallende nagels en kom dan ook iedere keer met een mooie nailart bij haar vandaan. Ze denkt mee, heeft vaak leuke/nieuwe ideetjes, werkt professioneel. Voor mij is Alviane nummer 1 op het gebied van nailart.