Bedankt dat u mijn site bezoekt. Hier vind u informatie over handen, nagels en nagelverzorging, en natuurlijk hoop ik u snel als klant te begroeten. Ik heb 'het nagel vak' geleerd in Brazilië. In Brazilië is uiterlijke verzorging erg belangrijk. In Brazilië is het gebruikelijk om ieder weekeind je nagels te laten verzorgen in een nagelsalon. Er zijn in Brazilië dan ook veel ervaren en gediplomeerde manicures. Nagel salons en kapperszaken vind je overal. Een Braziliaanse manicure is anders (beter) dan men in Nederland gewend is. De overtollige nagelriem wordt bijvoorbeeld grondiger verwijderd zonder deze te beschadigen. In Brazilië heb ik veel ervaring opgedaan in het nagelvak. Ik heb cursussen gedaan en diverse diploma's behaald. Sinds ik in Nederland ben begonnen met NagelStyling heb ik hier ook diverse cursussen gedaan, lees div vakbladen en ben regelmatig bezoeker van vakbeurzen. Mijn hobby is het zelf ontwerpen en schilderen van eigen NailArt modellen. Nagel verzorging en alles wat daarmee te maken heeft is mijn hobby en passie, ik geniet van het nagelvak en dat merken mijn klanten!

Gelukkig heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Mijn Salon is ruim voorzien van professionele materialen van diverse fabrikanten zoals O.P.I, CND, NailCreation, YoungNails, etc.

Materialen worden na ieder gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Alviane's NailStyling heeft een grote collectie producten, waaronder een unieke serie eigen import Braziliaanse nagellakken van oa Impala, Verona en Ludurana. In mijn salon kun je kiezen uit heel veel speciale eigen NailArt modellen en producten voor het maken van ieder NailArt ontwerp naar wens van de klant.

Het professioneel zetten van topkwaliteit 'Natural Look' GelNagels met garantie hoort ook tot de ruime hoeveelheid mogelijkheden van Alviane's NailStyling. Klik op de foto's voor de volledige albums in groot formaat.

Door het gebruik van het juiste (merk/type) product voor de juiste fase/behandeling, toepassing van door mijzelf ontwikkelde procedures, en mij niet te verbinden aan 1 (kostbaar) merk, kan ik de prijzen scherp houden terwijl de kwaliteit optimaal is!

Hopelijk tot snel in mijn salon,

Alviane.