Alviane's NailStyling Aloë-vera SPA-MANICURE behandeling in 4 fases is de ideale optie voor heerlijk ontspannend genieten van een hand verzorging voor de (extra droge) huid. De behandeling is super verzachtend, langdurig hydraterend en heerlijk ontspannend, een weldaad voor uw handen! De behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Een pure verwennerij voor uw handen. Een complete professionele verzorging op basis van Ginkel’s Cosmetica Producten. Ginkel’s Cosmetica maakt al ruim 30 jaar heerlijke, veilige en betaalbare cosmetica voor de professional.

De behandeling bestaat uit:

Stap 1: Reiniging & Scrub van de handen

Ik reinig de handen, waarna een scrub behandeling volgt. De scrub behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor deze de actieve werkstoffen beter opneemt.

Stap 2: Aanbrengen hand cream

Na het toepassen van de hand scrub wordt op de schone huid een luxe volle hand cream aangebracht en licht in-masseren. De hand cream bevat extra actieve ingrediënten voor het verzachten, verzorgen en voeden van de huid.

Stap 3: (optioneel) Paraffine bad

Hierna dompelt men de handen kort onder in de verwarmde paraffine wax in een speciaal verwarmd hand-bad. De paraffine wax zal een afsluitende film op de huid achterlaten, waardoor de poriën zich openen om werkstoffen uit de cream op te nemen en de vochthuishouding in de huid te reguleren. Na onderdompeling worden u handen “ingepakt”, zodat de werkstoffen enige tijd kunnen inwerken. Hierna wordt de pakking van de huid verwijderd.

Stap 4: Afsluiting behandeling

De behandeling wordt afgesloten met het in-masseren van het restant van de hand-cream. Na deze behandeling zullen uw handen heerlijk zacht en soepel aanvoelen. Een ongekend gevoel van luxe en weldaad.