Alviane's NailStyling heeft als doel een set gelnagels zo goed en natuurlijk mogelijk te plaatsen voor een eerlijke prijs.

Daardoor is het voor iedereen mogelijk om 'Natuurlijk Prachtige Nagels' te hebben!

Er zijn al heel veel klanten enorm enthousiast over de natuurlijke uitstraling van deze gelnagels in vergelijking met eerdere ervaringen.

De aanhechting is optimaal door gebruik van perfecte materialen en het juiste, uitvoerig geteste proces van plaatsing. Hierdoor blijven de nagels gedurende lange tijd perfect zitten. Ik heb klanten die om de 6! weken komen, en waarbij alles nog perfect vast zit. Er bestaan soms wat onduidelijkheden over mogelijke nadelen van deze producten voor de natuurlijke nagels.

Hierover is op internet heel veel informatie, en zijn verschillende meningen te vinden.

Uit eigen ervaring durf ik te garanderen dat de GelNagels die ik plaats geen schade geven aan uw natuurlijke nagels.

Helaas is het helaas niet voor iedereen mogelijk om van die prachtige natuurlijke (lange) nagels te laten groeien.

De nagels breken voortijdig af en worden lelijk van kleur en vorm.

Gelukkig is een goed aangebrachte set gelnagels absoluut niet slecht voor de natuurlijke nagels.

In de meeste gevallen is er na een aantal weken zelfs een verbetering van de natuurlijke nagels te zien, doordat deze worden beschermd door een laagje product, en dus kunnen groeien zonder beschadigd te raken.

Hetzelfde geldt voor de nagelversterking met gel. Dit is optimaal om zwakke nagels goed te laten groeien zonder scheuren en afbrokkelen. Het proces is vergelijkbaar, maar dan zonder de verlenging van de natuurlijke nagel.

Gelnagel foto's

Alviane's NailStyling gebruikt voor de gelnagels uitsluitend Europees fabricaat goedgekeurde, uitvoerig geteste kwaliteitsmaterialen die hun oorsprong hebben in de medische sector.

Het zetten van een complete set Gelnagels is een arbeidsintensief en nauwkeurig proces, wat door Alviane heel zorgvuldig wordt uitgevoerd en ongeveer 2 uur duurt. Op de set geldt een (beperkte) garantie op gebroken of losse nagels bij normaal gebruik. Of een reparatie onder de garantie valt wordt beoordeeld door Alviane's NailStyling.

 • Gelnagels Natural / French / Glitter incl. verlenging:

Ontsmetten, nagelriemen behandelen, natuurlijke nagels voorbereiden, tips plaatsen, modelleren / frezen / vijlen, reinigen / ontsmetten, bonder, basis, French / Glitter, opbouw, modeleren / frezen / vijlen, sealen / lakken, nagelolie, handcreme speciaal.

 • Gelnagels nabehandelen:

Ontsmetten, nagelriemen behandelen, oude/losse laag verwijderen, reinigen / ontsmetten, bonder, basis, French / kleur / Glitter, opbouw, modelleren / frezen / vijlen, sealen / lakken, nagelolie, handcreme speciaal.

Belangrijke informatie, uw GelNagels goed onderhouden voor langdurig plezier:

 1. Gebruik voor de dagelijkse verzorging van uw GelNagels een verzorgende nagelolie, dit is heel belangrijk om loslating door uitdroging te voorkomen.
 2. Doe minimaal 1x per dag (liefst voor het slapen) de olie zowel op de nagelriem als onder de nagel. Het voorkomt uitdrogen van de nagel.
 3. Als u vaak uw nagels stoot, dan zijn ze waarschijnlijk te lang voor u. Vijl ze met een goede nagelvijl wat korter. Zo voorkomt u lifting, dit is het loslaten van de Gelnagel bij de nagelriem. Hard stoten kan uw nagels afbreken doordat deze sterk ombuigen, hetzelfde zal kunnen gebeuren bij uw natuurlijke nagels.
 4. Verwijder liever niet zelf uw GelNagel(s). Daardoor kunnen uw natuurlijke nagels flink beschadigd raken.
 5. Knip nooit met een nagelknipper of schaar de GelNagels, de nagels zullen breken splijten of inscheuren.
 6. Wanneer u de nagels korter wilt maken, gebruik dan een (goede) vijl.
 7. Uw nagels zijn geen gereedschap om bijvoorbeeld blikjes te openen.
 8. Gebruik altijd huishoud handschoenen wanneer u schoonmaakmiddelen gebruikt zoals bijvoorbeeld terpentine, aceton, kalkreiniger, benzine, Cillit Bang, etc. Kunstnagels zijn niet bestand tegen deze middelen en het is ook slecht voor de huid van uw handen. Gebruik ook handschoenen als u in de tuin werkt, aarde onder de nagels is lastig te verwijderen en kan problemen geven.
 9. Nagels lakken is prima, gebruik een base coat voor u gaat lakken. Dit voorkomt verkleuring van de nagel. Gebruik eventueel een top coat om het goed af te sealen.
 10. Voor het verwijderen van de nagellak remover gebruiken zonder aceton.
 11. Uw nagels groeien normaal door. Het is belangrijk om elke drie á vier weken een nabehandeling te laten doen. Zo blijven uw kunstnagels in goede conditie en worden ze weer netjes in balans gebracht.
 12. Belangrijk is om uw handen goed te blijven verzorgen. Gebruik steeds een verzorgende handcrème en 1 a 2x per dag nagelolie.

Als u zich aan bovenstaande adviezen houdt zult u langdurig veel plezier hebben van uw Gelnagels.