De echte NailArt bestaat uit fantastische unieke hand geschilderde mini kunstwerkjes op je eigen natuurlijke- of kunstnagels!

De NailArt wordt door Alviane's NailStyling op de nagels geschilderd met kleine penseeltjes, en voorzien van een beschermende laag speciale NailArt sealer waardoor het ontwerp langer mooi blijft. Indien gewenst kan deze met remover verwijderd worden.

Een optie is het sealen van de NailArt met een speciale Gel laag waardoor de NailArt prachtig glanst en nog meer diepte krijgt. Door deze laag is de bescherming optimaal en kan de NailArt alleen tijdens een nabehandeling verwijderd worden.

Er is keuze uit veel verschillende ontwerpen, en de serie blijft groeien. Check dus regelmatig het album hier naast. Kies je eigen NailArt uit 1 van de voorbeelden, of bedenk zelf een leuk voorbeeld en laat je nagels er netjes chique, of opvallend flitsend uit zien! Met NailArt kun je voor een speciale gelegenheid met fantastische nagels tevoorschijn komen, en zal iedereen jaloers naar je handen kijken! Klik op de foto's voor het complete overzicht aan NailArt modellen.